Skip to content

Het Web toont met trots werk van nieuwe leden en opent Galeriewinkel in nieuw jasje.

Bij Kunstenaarsnetwerk Het WEB hebben ze niet stilgezeten. Het WEB is springlevend en nieuwe activiteiten staan op stapel.

Van zaterdag 3 juli tot en met zondag 15 augustus 2021 wordt er in de Kruisberg een boeiende expositie gehouden met kunstwerken van 8 nieuwe WEB-leden.

Er is kunst van Rudolf-Jan Baanders, Léon Marie Dekker, Erik Nieuwenkamp, Karel Peters, Céciel Thuijs, Hanneke Vleugel, Ria Wiendels en Yoyo YouZan Chen. Onder meer zijn er realistische schilderijen, portretten, abstracte werken, beelden, objecten, foto’s, installaties en schilderijen te zien. Iedere kunstenaar heeft maximaal de ruimte om te tonen wat zijn passie en expertise is.

Na maanden van voorbereiding zal ook de bekende WEB Galeriewinkel na bijna drie jaar weer open gaan. Deze is helemaal opnieuw ingericht in de entreeruimte van ‘de Flat’. Er wordt werk te koop aangeboden van WEB-leden. De galeriewinkel zal geopend zijn tijdens de bezoektijden van de exposities.

De opening van deze expositie is op zaterdag 3 juli om 13.00 uur. In verband met voorzichtigheid rond Corona zal de organisatie nog niet groots uitpakken. De Expositie en Galeriewinkel zijn op zaterdag en zondag tussen 13 en 17 uur te bezoeken in ‘De Flat’ van de Kruisberg, Klootsemastraat 1 te Doetinchem.

Back To Top