Skip to content

Lid worden van Het Web

Kunstenaars (beroeps- en amateurkunstenaars van niveau) die interesse hebben om lid te worden van Het Web, kunnen zich aanmelden doormiddel van een geschreven motivatie voorzien van 5 à 6 foto’s van hun werk digitaal op te sturen aan Het Web. Dit kan worden gedaan via het contactformulier van Het Web.

Na aanmelding

Het Web streeft naar kwaliteit. Om dit te waarborgen wordt het werk beoordeeld door een ballotagecommissie. Hierna wordt de aanmelder op de hoogte gebracht van een eventueel bezoek door deze commissie die uiteindelijk over een toelating zal oordelen.

Waarom deelnemer worden bij Het Web?

Door het jaar heen organiseert Het Web diverse activiteiten/exposities waarvoor je je kan aanmelden. Door je in te zetten voor een van de verschillende commissies speel je een rol in het vormgeven van deze activiteiten en het op de kaart zetten van ons kunstenaarsnetwerk en kunst in de regio in het algemeen. Tijdens exposities ‘suppoosten’ alle leden bij toerbeurt met twee personen een dagdeel. Door de samenwerking leer je andere leden en hun werk ook veel beter kennen. Op de maandelijkse inloopavonden ontmoeten we elkaar, bespreken we actuele zaken rond Het Web en gaan, vaak aan de hand van een kunst gerelateerd thema of intervisie, verder met elkaar in gesprek.

Back To Top