Skip to content

Het Web toont met trots de eerste expositie van 2022.

Bij Kunstenaarsnetwerk Het WEB hebben ze niet stilgezeten. Het WEB is springlevend en nieuwe activiteiten staan op stapel.

Van zaterdag 9 april tot en met maandag 6 juni 2022 wordt er in de Kruisberg een boeiende expositie gehouden met als titel “Ode aan je Eerste Liefde”.

Door een eerste liefde wordt je meestal overspoeld. Je ontdekt gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende. Er opent zich een nieuwe kijk op de wereld.

Als iemand vraagt naar je eerste liefde, denken we veelal meteen aan een persoon.

Echter…

Kunstenaars van Het Web hebben zich laten inspireren in de ruimste zin van het woord: ook andere onderwerpen hebben een nieuwe blik  gegeven waaruit een gevoel van liefde is ontstaan voor een bepaald onderwerp, zoals de natuur, muziek, een ambacht, een dier, een liefhebberij …noem maar op.

Met de opening van de expositie zal  ook de bekende WEB Galeriewinkel weer open gaan. Deze is weer helemaal opnieuw ingericht in de entreeruimte van ‘de Flat’. Er wordt werk te koop aangeboden van WEB-leden. De galeriewinkel zal geopend zijn tijdens de bezoektijden van de exposities.

De Expositie en Galeriewinkel zijn op zaterdag en zondag tussen 13 en 17 uur te bezoeken in ‘De Flat’ van de Kruisberg, Klootsemastraat 1 te Doetinchem. Ook 2e Paasdag is de expositie geopend.

Back To Top