Skip to content

HerfstsSalon 2023

DOETINCHEM – Zaterdag 12 augustus is de opening van de expositie HerfstSalon 2023 bij Het Web in Doetinchem. Ruim twintig kunstenaars tonen hun werk in de salon. Schilderijen en tekeningen van kunstenares Paula Siero zijn een bijzonder onderdeel van de expositie. De HerfstSalon is de laatste van drie exposities dit jaar.

De expositie is heel divers, onder meer fotografie, schilderkunst, ruimtelijk werk en sieraden. De salon is bij uitstek een gelegenheid voor zes kunstenaars die in het voorbije jaar lid werden. Behalve deze zes zijn er vijftien andere Web-leden die exposeren tijdens de HerfstSalon.

Bijzondere aandacht verdient een selectie uit het werk van Paula Siero. Zij was twintig jaar deelnemer in Het Web. Haar eerste schilderijen hadden koeien in allerlei soorten en maten als onderwerp. Mettertijd ontwikkelde zij een fascinatie voor het lijnenspel in landschappen en er ontstonden veelkleurige afbeeldingen van huisjes en bomen, ieder met een eigen verhaallijn.

De opbrengst uit de verkoop van werk van Paula gaat naar ParkinsonNL. Deze stichting financiert onderzoeken om de ziekte van Parkinson te voorkomen of te genezen.

HerfstSalon 2023 opent op zaterdag 12 augustus om 13 uur, met zang van koor Embrace.

De expositie is te zien in De Flat van het complex De Kruisberg

Klootsemastraat 1 in Doetinchem.

van zaterdag 12 augustus tot en met zondag 1 oktober.

De openingstijden zijn op zaterdag en zondag, van 13 – 17 uur.

Tijdens Open Monumentendagen, 9 en 10 september, van 10.30 – 17 uur

Toegang vrij.

De galerie-winkel is tijdens de expositie geopend.

www.hetwebdoetinchem.nl

kunstcentrumhetweb@gmail.com

Back To Top